Top

Praktische info

Algemene info

AUTOWORLD

Jubelpark 11
1000 Brussel
België

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

 

Openbaar vervoer

pdf Plan hier


Sinds 1 januari 2018 is het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een lage-emissiezone (LEZ) geworden. Als u met de auto of bestelwagen komt, kunt u hier controleren of uw voertuig in de LEZ mag rijden. Als u niet aan de voorwaarden voldoet, kunt u gebruik maken van de transitparkings bij het binnenrijden van Brussel en van de alternatieven voor de auto.


Tarieven


Volwassen 12€*
 
Volwassen groep > 15 pers 9€*
 
Senioren (65+) 10€*
 
Studenten & mindervaliden 9€*
 
Kinderen van 6 tot 11 jaar 5€*
 
Kinderen < 6 jaar Gratis
 
*De audiogids is inbegrepen

Museum bezoek inbegrepen

Openingsuren
 

Van 01.04 tot 30.09 10:00 > 18:00
 
Van 01.10 tot 31.03 10:00 > 17:00
 
Weekend 10:00 > 18:00

Nabijgelegen bezienswaardigheden
 

Nabijgelegen bezienswaardigheden

Leger museum
 

Herbeleef duizend jaar militaire geschiedenis van het middeleeuwse harnas tot de F-16 ! Ontdek onze wereldwijd beroemde collecties, onze tijdelijke tentoonstellingen en onze externe sites. Uniek panorama vanaf de arcades. Bezoek onze website www.klm-mra.be

Logo

Museum Kunst & Geschiedenis
 

Het Jubelparkmuseum (Museum Kunst en Geschiedenis) is de gedroomde tijdmachine voor een fascinerende reis doorheen tal van beschavingen. Egyptische mummies, precolumbiaanse beeldjes, middeleeuwse kunstschatten, Gallo-Romeinse munten en nog zoveel meer. U komt ogen te kort in dit uitzonderlijke museum!


Meer informatie over Brussel
 

Nabijgelegen bezienswaardigheden

Bezoek de website van Visit Brussels


Nabijgelegen hotels
 

Sofitel Brussels Europe

Sofitel Brussels Europe

 
Jourdanplein 1 1040 Brussel
 

Train hostel

TRAIN HOSTEL

 
Georges Rodenbach Laan 6 1030 Brussels
 

Martins Hotel

Martin's Hotel


BD Charlemagne 80, 1000 Brussel
 


Audiogids
 

Audioguide

Sinds eind januari wordt er in Autoworld een geheel vernieuwde audiogids aangeboden. De bezoekers kunnen zelf kiezen waar ze iets over willen horen en per zone worden verschillende aspecten en een paar bijzondere auto's uitgelicht. Van het interieur van 17 wagens zijn 360º foto's genomen die je op het scherm van de audiogids kan bekijken. Weldra zal de tour verder worden uitgebreid: met interviews, meer afbeeldingen, video's, de Spaanse versie en een Kids tour in het Frans, Nederlands en Engels.

De audioguide is een robuust, speciaal ontworpen Android apparaatje met een 5" scherm waarop de foto's en video's prachtig tot hun recht zullen komen. Bezoekers kunnen hun eigen oortjes gebruiken.
De hardware is afkomstig van Imagineear, met wie Autoworld nauw heeft samengewerkt voor de totstandkoming van de inhoud. Het geestige script is geschreven door Bart Waft en in het NL hoort u de stemmen van Guy De Pré en Britt Van Marsenille; in het Frans zult u wellicht Charlotte Baut en Dominique Dricot herkennen.

Het gebruik van de Audiogids is inbegrepen in de toegangsprijs.


Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info