Top

News Archief

The last Overland

Als voorproefje voor de grote opening is Autoworld op 12 december de voorlaatste stopplaats in een transcontinentale rit: 'The Last Overland'.

In 1955 heeft Tim Slessor de ‘The First Overland’ expeditie afgelegd van Londen naar Singapore met een Defender Series I. Dit was een van de meest memorabele verwezenlijkingen met deze iconische wagen. Na 64 jaar heeft hij de fakkel doorgegeven aan zijn kleinzoon die samen met filmproducer Alex Bescoby in de omgekeerde richting aan het reizen is: van Singapore naar Londen in 100 dagen. Deze expeditie wordt The Last Overland genoemd en wordt gereden in de originele held: de Defender Series I uit 1955.
Als voorproefje voor de grote opening is Autoworld op 12 december de voorlaatste stopplaats in een transcontinentale rit: 'The Last Overland'.In 1955 heeft (...)


2019-12-01

Uw event op 'So British!'

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. ‘So British! cars & lifestyle’ is een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto’s heeft voortgebracht!
Meer dan 50 legendarische Engelse auto’s van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn tentoongesteld in een typisch Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt.

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. ‘So British! cars & lifestyle’ is een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers (...)


2019-10-08

Van 13 december 2019 tot 26 januari 2020 : So British !, cars & lifestyle

Al tien jaar lang organiseert Autoworld in elk oneven jaar een tentoonstelling met tot in de puntjes uitgewerkte decors om het jaar in schoonheid af te sluiten. Deze gelegenheid, dat telkens heel wat media-aandacht trekt, draait niet rond de verjaardag van één of meer merken maar van het creëren van een sfeer, een decor, een droombeeld waarin we de mooiste, meest legendarische en meest kenmerkende auto's tot leven laten komen. 

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. 'So British! Cars & Lifestyleis een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto's heeft voortgebracht!

Al tien jaar lang organiseert Autoworld in elk oneven jaar een tentoonstelling met tot in de puntjes uitgewerkte decors om het jaar in schoonheid af te sluiten.& (...)


2019-09-11

Low Emission Zone (LEZ) in Brussel: WATISDAT?

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?
Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten zich het hoofd.

LEZ in Brussel: moet ik me zorgen maken?Mag u nu wel of niet met uw oldtimer of recentere wagen in Brussel rondrijden? Over die vraag breken heel wat automobilisten (...)


2019-05-03

Upgrade Audiogidsen

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere  Jacky Ickx, Yvan Mahy, Louis de Fabribeckers en Lowie Vermeersch.
 

Er werd een inhoudelijke upgrade uitgevoerd waardoor de audioguides nu nog completer zijn met historisch beeldmateriaal en video's van onder andere   (...)


2019-04-30

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info