Gratis toegang voor vaders op 9 juni!

Op zoek naar een unieke manier om Vaderdag te vieren? Kom naar Autoworld en geniet van een speciale aanbieding voor vaders en kinderen!

Op zondag 9 juni krijgen vaders gratis toegang tot ons museum wanneer ze worden vergezeld door hun kinderen. Het is de perfecte gelegenheid om samen herinneringen te maken terwijl je geniet van onze fascinerende collecties en exposities.

Er moet minstens één betalend ticket zijn om te kunnen genieten van het gratis ticket voor vaders op deze speciale dag. Je kunt dit ticket ook online kopen via onze website. Houd er rekening mee dat deze actie alleen geldig is op zondag 9 juni.

Bovendien kun je ook genieten van de tijdelijke tentoonstelling over het iconische model van de Ford Mustang, dat zijn 60ste verjaardag viert. Meer dan 15 modellen zijn tentoongesteld, opgesteld als in een drive-in film uit de jaren 60. Mis deze unieke kans niet om de evolutie van deze legendarische auto te ervaren, terwijl je wordt ondergedompeld in de sfeer van de iconische tijdperk van de jaren 60.