Top

News

Van 1 t/m 17 april 2017: Expo British Classic Car Heritage31/03/2017

News

Tijdens de paasvakantie plaatst Autoworld de schijnwerpers op de Engelse klassiekers uit de jaren ’50 tot ’70. Aan de hand van een 40-tal  auto’s brengen we u een overzicht van de gloriejaren van de Engelse automobielindustrie.  

Heel wat bekende merken van sportwagens zullen op het appèl aanwezig zijn, zoals Lotus, MG, Morgan, Sunbeam en Triumph.  Daarnaast presenteren we ook een aantal Luxe- berlines van Bentley en Jaguar, maar ook van minder bekende merken zoals Humber, Rover of Armstrong Siddeley… van Mini tot Rolls Royce, zonder het mythische Range Rover te vergeten. 
Er zullen ook enkele zeer zeldzame wagens van voor de jaren ’50 aanwezig zijn: twee vooroorlogse topmodellen, namelijk de Singer Le Mans en de MG J2 uit de jaren ’30 en enkele na-oorlogse racewagens zoals een Healey Silverstone en Arnolt Bristol.

De tentoonstelling werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van TEDG (The English Drivers Guild) en enkele privéverzamelaars. Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info