Top

News

De expokalender van 201714/02/2017

In 2017 worden de ‘petrolheads’ opnieuw in de watten gelegd!

Van 1 tot 17 april 2017 staan de grote klassieke Engelse wagens uit de jaren ‘50-’70 centraal in de tentoonstelling ‘British Classic Car Heritage’. Dat is te danken aan ‘The English Drivers Guild’ (TEDG), een dynamische Antwerpse club voor liefhebbers van Engelse auto’s, van de Mini tot de Rolls Royce.
Van 16 juli tot 3 september viert Autoworld 'Ferrari 70 Years' met meer dan 35 mythische, sportieve en luxueuze auto’s die de opmerkelijke geschiedenis van het merk met het steigerende paard illustreren. Ferrari dat in 1947 in Modena (Italië) door de coureur Enzo Ferrari opgericht werd – hij was toen al 49 – groeide in enkele jaren uit tot de grootste mythe in de autowereld!
Van 15 december 2017 tot 28 januari 2018 wijdt Autoworld zijn grote eindejaarstentoonstelling aan de mythische Amerikaanse auto. ‘American Dream Cars‘ dompelt ons onder in de sfeer van de Golden Years van de autogeschiedenis – met een originele scenografie waarin de auto’s van toen en de supercars van vandaag meer dan één bezoeker aan het dromen zullen zetten.Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info