Top

News

Autoworld welcomes Love Bugs! 30/01/2017

Op zondag 12 februari, enkele dagen voor Valentijn, ontvangt Autoworld de Love Bugs Parade, helemaal in lijn met de traditie die negen jaar geleden begon.

Dit ‘ludieke’ evenement voor iedereen die verliefd is ... op Kevers en Beetles, brengt 300 van die leuke auto’s samen voor een tocht door Brussel en Waals-Brabant.‘Herbie’, ‘Choupette’, ‘Kever’, ‘Käfer’, ‘Beetle’ … VW Kevers van elk type, in elke kleur, van elke leeftijd en van heel uiteenlopende herkomst komen vanaf de vroege ochtend voor het Autoworld museum samen. De eigenaars krijgen de rallyplaat en het roadbook, plus een aantal veelkleurige margrietjes waarmee ze hun auto kunnen versieren. Dit jaar brengt de Love Bugs Parade immers hulde aan de Flower-Power-beweging die 50 jaar geleden het licht zag en in 1967 met de ‘Summer of Love’ in San Francisco een hoogtepunt beleefde.

Maar dat is niet alles! Vanaf 11 februari tot 26 maart plaatst Autoworld de VW Love Bugs en Combi’s die zich in de kunst-, film- en reclamewereld onderscheiden hebben, in de schijnwerpers. En uiteraard staan ze in een Flower-Power-decor opgesteld!

Heel de ploeg van Autoworld verwacht u om Valentijn te vieren met de lieftalligste auto die er is: de Love Bug!Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info