Top

News

Nieuws van onze partner: AutoGids Youngtimers Rally 201717/05/2017

De Youngtimers Rally 2017 van Autogids vertrekt dit jaar aan Autoworld en vindt plaats op zondag 21 mei aanstaande.150 teams zullen worden geselecteerd voor deze vierde editie, die explosief belooft te worden! 

De rally brengt de deelnemers langs twee uithangborden van de Belgische autosector. Het vertrek, voorafgegaan door een typisch Amerikaans ‘Cars & Coffee’-ontbijt, vindt plaats op de schitterende esplanada voor het Autoworld-museum in het Jubelpark.

Vervolgens stippelt het roadbook een rijk en gedurfd parcours uit langs de mooiste uithoeken van het land en een tijdloze Car-Wash die de kleuren van de auto’s doet herleven. Vervolgens arriveren de deelnemers met grote trom bij een andere grootheid: het circuit van Spa-Francorchamps. We worden als vip ontvangen op de mythische Spa-Classic met lunch bij l’Eau Rouge, een vrij bezoek aan het evenement en als afsluiter een rit over het mooiste circuit ter wereld, dat speciaal voor de gelegenheid exclusief is voorbehouden aan de deelnemers van de rally.Info en inschrijvingen: http://www.moniteurautomobile.be/ytr17 Powered by creaxial   -   Privacybeleid